Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας για ηχορύπανση - Καταγγέλθηκαν δέκα υποστατικά

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας για ηχορύπανση - Καταγγέλθηκαν δέκα υποστατικά

Δέκα υποστατικά καταγγέλθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Πάφο στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης με στόχο την πάταξη της ηχορύπανσης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στην συντονισμένη επιχείρηση πάταξης της ηχορύπανσης που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00 με την Κυριακή 02:30 τα ξημερώματα, μέλη της ΑΔΕ Πάφου και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης προέβηκαν σε δέκα καταγγελίες υποστατικών.

Περαιτέρω, είπε ο κ. Νικολάου, ερεύνησαν τρία νυχτερινά κέντρα με δικαστικά εντάλματα έρευνας και απ’ αυτά κατασχέθηκαν συσκευές μεγαφώνων και παρόμοια αντικείμενα που αφορούν την ηχορύπανση.

Εξάλλου σύμφωνα με τον ίδιο, τρεις υπαλλήλοι υποστατικών νυχτερινών κέντρων καταγγέλθηκαν για άγρα πελατών.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις είπε ο κ. Νικολάου για σκοπούς πάταξης της ηχορύπανσης θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE