Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο έρωτας στο νησί είναι λίγος δύσκολος, για αυτό έρχομαι Αθήνα»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο έρωτας στο νησί είναι λίγος δύσκολος, για αυτό έρχομαι Αθήνα»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την απόφασή του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και την πατρότητα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT», εξήγησε αρχικά, πώς πήρε την απόφαση να ζήσει μόνιμα στην Αίγινα.

«Η πρώτη καραντίνα με βρήκε στην Αίγινα. Εκεί κατάλαβα πως εμένα αυτή η ζωή μου αρέσει. Δεν έχω νιώσει ότι έχω αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα, ίσα ίσα θα ήθελα και περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

«Τώρα πηγαινοέρχομαι πολύ στην Αθήνα και δεν μου αρέσει. Ίσως να έχω αποτραβηχτεί λίγο από τον ρόλο του ηθοποιού. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να παίξω, δεν μου λείπει. Ο έρωτας στο νησί είναι λίγος δύσκολος. Για αυτό έρχομαι Αθήνα», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, εξήγησε: «Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία και σε αυτή την κατάσταση που είμαι, είναι λίγο διαφορετικός. Έχω κλείσει τα πενήντα, οπότε είναι λίγο διαφορετικός ο έρωτας από ό,τι ήταν στα 20. Αν είναι να έρθει στη ζωή μου, θέλω να έρθει χωρίς ταλαιπωρία και δράματα. Αν μπορεί να έρθει και να κουμπώσει στην ομορφιά και τη γαλήνη της νησιωτικής ζωής, καλώς να έρθει. Θέλω τη συντροφικότητα, αλλά θέλω και την ησυχία μου, χωρίς μανούρα και καβγάδες».

«Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρα, μοιάζω λίγο και με τα γατιά που έχω, τα οποία είναι ανεξάρτητα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE