Χαμός σε πτήση από το Μόναχο: Νεαρή γδύθηκε, άρχισε να φωνάζει και δάγκωσε αστυνομικό που προσπαθούσε να την ηρεμήσει

Χαμός σε πτήση από το Μόναχο: Νεαρή γδύθηκε, άρχισε να φωνάζει και δάγκωσε αστυνομικό που προσπαθούσε να την ηρεμήσει

Χαμός έγινε την Παρασκευή (23/06) σε πτήση από το Μόναχο με προορισμό τη Σόφια όταν επιβάτιδα, αφού έβγαλε τα ρούχα της μέσα στο αεροσκάφος, επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Η 27χρονη που επέβαινε στο αεροσκάφος, αφότου έβγαλε τα ρούχα της, άρχισε να φωνάζει και δάγκωσε έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να αναχωρήσει, τελικά, με τρεισήμισι ώρες καθυστέρηση.

Γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι, πριν την απογείωση, η 27χρονη γδύθηκε και, παρά την προσπάθεια των αστυνομικών να την ηρεμήσουν, συνέχισε να φωνάζει. Όταν ένας από αυτούς επιχείρησε να την σκεπάσει με μία κουβέρτα, τον δάγκωσε στο αριστερό χέρι. Προκειμένου η επιβάτιδα να απομακρυνθεί, επενέβησαν κι άλλοι αστυνομικοί.

Σε βάρος της γυναίκας απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής, επίθεση και βιαιοπραγία. Στον αστυνομικό δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη βάρδια του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE