Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Την εποχή που ήταν "πιτσιρίκκι" και ο Απόλλωνας τον έδιδε δανεικό δεξιά – αριστερά, ήταν μια φτηνή λύση ο Χρήστος Γουίλερ.

Σιγά - σιγά "έφτιαξε" το όνομα του, έχοντας προϋπηρεσία 2,5 χρόνων στην ΑΕΛ και γι' άλλα 3,5 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Τον Γενάρη του 2020, όταν μετακόμισε απο την Λεμεσό στον Αρχάγγελο, είχε βγει προς τα έξω, ότι το deal έκλεισε γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE