Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Την εποχή που ήταν "πιτσιρίκκι" και ο Απόλλωνας τον έδιδε δανεικό δεξιά – αριστερά, ήταν μια φτηνή λύση ο Χρήστος Γουίλερ.

Σιγά - σιγά "έφτιαξε" το όνομα του, έχοντας προϋπηρεσία 2,5 χρόνων στην ΑΕΛ και γι' άλλα 3,5 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Τον Γενάρη του 2020, όταν μετακόμισε απο την Λεμεσό στον Αρχάγγελο, είχε βγει προς τα έξω, ότι το deal έκλεισε γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE