Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Την εποχή που ήταν "πιτσιρίκκι" και ο Απόλλωνας τον έδιδε δανεικό δεξιά – αριστερά, ήταν μια φτηνή λύση ο Χρήστος Γουίλερ.

Σιγά - σιγά "έφτιαξε" το όνομα του, έχοντας προϋπηρεσία 2,5 χρόνων στην ΑΕΛ και γι' άλλα 3,5 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Τον Γενάρη του 2020, όταν μετακόμισε απο την Λεμεσό στον Αρχάγγελο, είχε βγει προς τα έξω, ότι το deal έκλεισε γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE