Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Την εποχή που ήταν "πιτσιρίκκι" και ο Απόλλωνας τον έδιδε δανεικό δεξιά – αριστερά, ήταν μια φτηνή λύση ο Χρήστος Γουίλερ.

Σιγά - σιγά "έφτιαξε" το όνομα του, έχοντας προϋπηρεσία 2,5 χρόνων στην ΑΕΛ και γι' άλλα 3,5 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Τον Γενάρη του 2020, όταν μετακόμισε απο την Λεμεσό στον Αρχάγγελο, είχε βγει προς τα έξω, ότι το deal έκλεισε γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE