ΔΙΕΘΝΗ

Αδιανόητη δολοφονία στη Νέα Υόρκη: Πατέρας σκότωσε τη νεογέννητη κόρη του με βαλλίστρα – Τραυματίστηκε και η μητέρα

Αδιανόητη δολοφονία στη Νέα Υόρκη: Πατέρας σκότωσε τη νεογέννητη κόρη του με βαλλίστρα – Τραυματίστηκε και η μητέρα

Για δολοφονία κατηγορείται ο 26χρονος Πάτρικ Προύντφριτ από τη Νέα Υόρκη καθώς φέρεται να σκότωσε την μόλις 3 εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα, ενώ από το χτύπημα τραυματίστηκε και η μητέρα του παιδιού που το κρατούσε στην αγκαλιά του. Ο πατέρας, είχε έντονη διαμάχη με τη σύζυγό του και έστρεψε το όπλο εναντίον της ενώ εκείνη κρατούσε το μωρό…

Η αποτρόπαια δολοφονία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν η αστυνομία της Νέας Υόρκης δέχθηκε τηλεφώνημα, για τραυματισμό μητέρας και παιδιού.

Το βέλος από τη βαλλίστρα που εκτόξευσε ο 26χρονος, ο οποίος είχε ιστορικό οικογενειακής βίας, χτύπησε το κοριτσάκι στο πάνω μέρος του κορμού του και βγήκε από τη μασχάλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και η μητέρα του στο στήθος που το κρατούσε στην αγκαλιά της, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της αστυνομίας. Μάλιστα, μετά τη δολοφονία του παιδιού του, ο «πα-τέρας» φέρεται πως έβγαλε από την πρίζα το τηλέφωνο ώστε να εμποδίσει την τραυματισμένη σύζυγό του να ενημερώσει τις Αρχές. Ο 26χρονος, τόλμησε μια εβδομάδα πριν την τραγωδία να γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι το «στυλ» του ήταν «να προστατεύει την οικογένειά του και τους φίλους του με κάθε κόστος».

 

Οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι στο οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση προσπάθησαν να σώσουν το βρέφος χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Μετά την επίθεση ο 26χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε δάσος σε μικρή απόσταση από το σπίτι αφού «κόλλησε» στη λάσπη, μεταδίδει η New York Post.

«Είναι ένα από τα πιο ακατανόητα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από όσο μπορώ να θυμηθώ. Είναι μια τραγική υπόθεση που μας θυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι η οικογενειακή βία είναι εδώ» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας με το κίνητρο του 26χρονου δράστη να παραμένει ακόμα αδιευκρινίστο. Ο Προύντφριτ παραμένει υπό κράτηση έως ότου καθοριστεί η δίκη.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top