Απαντά για την υπόθεση Θανάση η Κυβέρνηση - «Ο Πρόεδρος δεν μπορεί να παρέμβει στις γνωματεύσεις της ΝΥ»

Απαντά για την υπόθεση Θανάση η Κυβέρνηση - «Ο Πρόεδρος δεν μπορεί να παρέμβει στις γνωματεύσεις της ΝΥ»

Την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να μην ασκήσει ποινικές διώξεις σε οποιαδήποτε πρόσωπα σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση του κράτους στην υπόθεση του Θανάση, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «μιλάτε για τη στάση της Νομικής Υπηρεσίας. Είναι ζήτημα της Νομικής Υπηρεσίας ως ανεξάρτητου θεσμού. Μιλάτε για μια τραγωδία που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την τραγωδία ούτε το ότι έχει περάσει η οικογένεια και η τραγική αυτή μάνα τα τελευταία 18 χρόνια».

Πρόσθεσε ότι «την ίδια στιγμή, όπως είναι καλά γνωστό, ο Γενικός Εισαγγελέας, η Νομική Υπηρεσία είναι ανεξάρτητος θεσμός και ως τέτοιος δεν μπορεί η Κυπριακή Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας, είτε να παρέμβει είτε να επέμβει στις δικές του γνωματεύσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE