Καταζητείται ο 27χρονος Χαράλαμπος για σωρεία αδικημάτων - Δείτε φωτογραφία του

Καταζητείται ο 27χρονος Χαράλαμπος για σωρεία αδικημάτων - Δείτε φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό τον Χαράλαμπο Κίτσιου, 27 ετών από την Πάφο, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής, εμπρησμού και παράνομης κατοχής περιουσίας, που διαπράχθηκαν στις 26/04/2023 και μεταξύ 05-08/06/2023, στην Πάφο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26806064 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.