ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άκουσε την ποινή της πέντε χρόνια μετά η 74χρονη για τον θάνατο του Χάρη Δρουσιώτη

Άκουσε την ποινή της πέντε χρόνια μετά η 74χρονη για τον θάνατο του Χάρη Δρουσιώτη

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 74χρονη για το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης κατά παράβαση του άρθρου 210 του Ποινικού Κώδικα του περί Μηχανοκίνητων οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεως.

Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως η κατηγορούμενη αποστερηθεί του δικαιώματος της να κατέχει ή να αποκτά άδεια οδήγησης για περίοδο 24 μηνών και επίσης της επιβλήθηκαν 8 βαθμοί ποινής επί της άδειας οδήγησης της.

Το Δικαστήριο προσμέτρησε μέσα από τις αναφορές του συνηγόρου υπέρασπισης της 74χρονης ότι αυτή αντιλήφτηκε και συνειδητοποίησε την σοβαρότητα του αδικήματος.

Το τροχαίο, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, συνέβη στις 27 Μαΐου, 2018 γύρω στις 11:35 στο κύριο δρόμο Νικόκλειας – Φασούλας της επαρχίας Πάφου με εμπλεκόμενα μέρη την κατηγορούμενη και το θύμα που οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του. 

Θύμα του τροχαίου ήταν, ο τότε, 33χρονος Χάρης Δρουσιώτης, ο οποίος υπηρετούσε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του, με τον άδικο χαμό του.

Πέραν των πιο πάνω ωστόσο, είπε το Δικαστήριο, δεν εκφράστηκε οποιαδήποτε μεταμέλεια ως προς την διάπραξη του αδικήματος, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζεται ότι είναι δικαίωμα της κατηγορούμενης να εμμένει στην αθωότητα της μέχρι τέλους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top