Δυσαρέσκεια πολιτών για αύξηση τιμών των καυσίμων - «Η τσέπη του κόσμου δεν σηκώνει»

Δυσαρέσκεια πολιτών για αύξηση τιμών των καυσίμων - «Η τσέπη του κόσμου δεν σηκώνει»

Κάτοικοι της Πάφου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τερματισμό από τα μεσάνυκτα της επιβολής μειωμένων συντελεστών ειδικού φόρου κατανάλωσης με τους οποίους επιβαρύνονται τα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης και για το γεγονός ότι από σήμερα επέρχονται αυξήσεις 8,32 σεντ στα καύσιμα κίνησης, δηλαδή σε βενζίνη και πετρέλαιο, και 6,83 σεντ στα καύσιμα θέρμανσης.

Ο Χρήστος Χατζηευτυχίου ανέφερε στους δημοσιογράφους πως η αύξηση είναι αλυσιδωτή και συνεπάγεται αύξηση στις τιμές του ρεύματος, της βενζίνης, των καυσίμων και των τροφίμων. Δυστυχώς παρατήρησε, η τσέπη του κόσμου δεν σηκώνει αυξήσεις και θα πρέπει να μπεί φραγμός τουλάχιστον στις αυξήσεις των καυσίμων γιατί, όπως είπε, διαφορετικά ο κόσμος θα υποφέρει.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου κάτοικος της Πάφου σημείωσε πως οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων θα επιφέρουν αυξήσεις σε διάφορα προϊόντα.

Κάτοικοι της επαρχίας Πάφου αναφέρθηκαν στην ακρίβεια της ζωής και στον επηρεασμό των νοικοκυριών τους με όλα τα αρνητικά επακόλουθα. Για το μεσαίο νοικοκυριό, είπαν νοικοκυρές, η κατάσταση θα είναι δύσκολη.

 

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE