Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αναλάβει όλα τα έξοδα του 22χρονου που κάηκε από λάδι στην Κρήτη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αναλάβει όλα τα έξοδα του 22χρονου που κάηκε από λάδι στην Κρήτη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε την στήριξή της αλλά και την πρόθεσή της να καλύψει τα έξοδά του.

Εργατικό ατύχημα στο εστιατόριο ξενοδοχείου στην Κρήτη όπου εργαζόταν ως μάγειρας συνέβη στον 22χρονο Βαγγέλη.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, την ώρα που μετέφερε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι, χύθηκε πάνω του και του προκάλεσε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια.

Μάλιστα ο ίδιος κατήγγειλε στο Star πως όταν χύθηκε η κατσαρόλα με το καυτό λάδι πάνω του, οι συνάδελφοί του τον άφησαν αβοήθητο.

Ωστόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου στηρίζει έμπρακτα τον 22χρονο εγκαυματία και μάλιστα, σύμφωνα με το debater.gr, επικοινώνησε με την οικογένειά του και την ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από τον δικό της δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση, ενώ η ίδια θα καλύψει όλα τα έξοδα.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.