Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αναλάβει όλα τα έξοδα του 22χρονου που κάηκε από λάδι στην Κρήτη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αναλάβει όλα τα έξοδα του 22χρονου που κάηκε από λάδι στην Κρήτη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε την στήριξή της αλλά και την πρόθεσή της να καλύψει τα έξοδά του.

Εργατικό ατύχημα στο εστιατόριο ξενοδοχείου στην Κρήτη όπου εργαζόταν ως μάγειρας συνέβη στον 22χρονο Βαγγέλη.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, την ώρα που μετέφερε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι, χύθηκε πάνω του και του προκάλεσε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια.

Μάλιστα ο ίδιος κατήγγειλε στο Star πως όταν χύθηκε η κατσαρόλα με το καυτό λάδι πάνω του, οι συνάδελφοί του τον άφησαν αβοήθητο.

Ωστόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου στηρίζει έμπρακτα τον 22χρονο εγκαυματία και μάλιστα, σύμφωνα με το debater.gr, επικοινώνησε με την οικογένειά του και την ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από τον δικό της δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση, ενώ η ίδια θα καλύψει όλα τα έξοδα.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE