Η τελευταία βόλτα στη θάλασσα για το αδικοχαμένο 6χρονο - Από την Ουκρανία το κοριτσάκι

Η τελευταία βόλτα στη θάλασσα για το αδικοχαμένο 6χρονο - Από την Ουκρανία το κοριτσάκι

Υπέκυψε στα τραύματα του το 6χρονο παιδί που τραυματίστηκε σε ατύχημα με jet ski, που σημειώθηκε το απόγευμα στην παραλία του Λέιντυς Μάιλ στη Λεμεσό. Πρόκειται για κοριτσάκι ουκρανικής καταγωγής.  

Σύμφωνα με  την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στη δικαιοδοσία των οποίων εμπίπτει η περιοχή,  το παιδί υπέκυψε στο μοιραίο λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου είχε διακομιστεί μετά τον τραυματισμό του.  Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις έξι το απόγευμα ενώ το παιδί επέβαινε σε ένα από τα δύο ιδιόκτητα  jet skis της οικογένειας, που οδηγούσαν οι γονείς του. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τα jet skis συγκρούστηκα μεταξύ τους με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί σοβαρά.  

Μέλη της της αστυνομίας των Βρετανικών Bάσεων, διερευνούν το περιστατικό.  Τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.