Η τελευταία βόλτα στη θάλασσα για το αδικοχαμένο 6χρονο - Από την Ουκρανία το κοριτσάκι

Η τελευταία βόλτα στη θάλασσα για το αδικοχαμένο 6χρονο - Από την Ουκρανία το κοριτσάκι

Υπέκυψε στα τραύματα του το 6χρονο παιδί που τραυματίστηκε σε ατύχημα με jet ski, που σημειώθηκε το απόγευμα στην παραλία του Λέιντυς Μάιλ στη Λεμεσό. Πρόκειται για κοριτσάκι ουκρανικής καταγωγής.  

Σύμφωνα με  την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στη δικαιοδοσία των οποίων εμπίπτει η περιοχή,  το παιδί υπέκυψε στο μοιραίο λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου είχε διακομιστεί μετά τον τραυματισμό του.  Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις έξι το απόγευμα ενώ το παιδί επέβαινε σε ένα από τα δύο ιδιόκτητα  jet skis της οικογένειας, που οδηγούσαν οι γονείς του. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τα jet skis συγκρούστηκα μεταξύ τους με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί σοβαρά.  

Μέλη της της αστυνομίας των Βρετανικών Bάσεων, διερευνούν το περιστατικό.  Τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE