Τραγωδία στη Λεμεσό: Φωτογραφία από το σημείο της θανατηφόρας σύγκρουσης με μοτοσικλετιστή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Φωτογραφία από το σημείο της θανατηφόρας σύγκρουσης με μοτοσικλετιστή

Δεύτερη τραγωδία στη Λεμεσό μέσα σε λίγες ώρες. Άφησε την τελευταία του πνοή ο 25χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα του Σαββάτου μετά από τροχαίο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στη Λεμεσό, όταν όχημα το οποίο οδηγούσε 23χρονος, επιχείρησε απαγορευμένη στροφή δεξιά με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού με 25χρονο οδηγό.

Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του.

Στον 23χρονο οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος άλκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE