ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα καταταγείς στον Στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι ημερομηνίες

Θα καταταγείς στον Στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι ημερομηνίες

Πλησιάζει η κατάταξη των νεοσυλλέκτων στην Εθνική Φρουρά.

Το Υπουργείο Άμυνας ενόψει της κατάταξης των νεοσυλλέκτων της 2023 ΕΣΣΟ που θα πραγματοποιηθεί από 10 μέχρι 14 Ιουλίου 2023 στα ΚΕΝ Λάρνακας, Λεμεσού και Στρατόπεδο «Χρ. Σαμάρα» στην Αθαλάσσα (4ο ΤΒΟ) και από 11 μέχρι 13 Ιουλίου 2023 στο ΚΕΝ Πάφου, υπενθυμίζει τα παρακάτω:

1. Οι στρατεύσιμοι καλούνται να προσέλθουν για κατάταξη την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα όπως αναγράφεται στο σημείωμα πρόσκλησης κατάταξης, με στρατιωτική στολή (εφόσον την έχουν παραλάβει), έχοντας απαραίτητα μαζί τους:

α. Το δελτίο ταυτότητας ή οποιονδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο της Δημοκρατίας, από το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία τους.

β. Το σημείωμα πρόσκλησης κατάταξης που έχουν λάβει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ή τους έχει επιδοθεί από το αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο (δύναται να επιδεικνύεται και σε ηλεκτρονική μορφή).

γ. Όλα τα είδη ιματισμού και υπόδησης εφόσον τα έχουν παραλάβει.

δ. Ιατρική βεβαίωση σε περίπτωση κατά την οποία ο στρατεύσιμος λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας.

ε. Ιατρικές γνωματεύσεις - εκθέσεις, για τυχόν προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει, προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του για εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, σε περίπτωση κατά την οποία δεν παρουσιάσθηκε για εξέταση στις Υγειονομικές Επιτροπές, το προηγούμενο διάστημα.

στ. Βεβαίωση τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), σε περίπτωση κατά την οποία τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού δεν υποβλήθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ή παραδόθηκαν κατά την εξέταση από τις Υγειονομικές επιτροπές.

ζ. Σε περίπτωση κατά την οποία o στρατεύσιμος δεν υπόβαλε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ή παράδωσε κατά την εξέταση από τις Υγειονομικές επιτροπές την Βεβαίωση εμβολιαστικής κατάστασης και ομάδα αίματος, να την προσκομίσει.

2. Για αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας, οι στρατεύσιμοι να ΜΗΝ προσέρχονται με δικά τους οχήματα καθώς με το πέρας της κατάταξής τους, θα μεταφερθούν αυθημερόν στις Μονάδες τους με μέριμνα της Εθνικής Φρουράς.

3. Σημειώνεται ότι, η ορκωμοσία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου 2023 η ώρα 08:00. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες, για τον τόπο και χρόνο προσέλευσης θα λάβουν οι στρατεύσιμοι από τις Διοικήσεις των Μονάδων, για ενημέρωση των οικείων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα νέα αναθεωρημένα Στεγαστικά Σχέδια Αναζωογόνησης Ορεινών - Όλες οι λεπτομέρειες

Άγριος καυγάς μετά από το debate των υποψήφιων δημάρχων Λεμεσού - Άτομο δέχθηκε μπουνιά

Νέα ανακοίνωση από την Kition Ocean Holdings - «Η μεταφορά των υπαλλήλων δεν είναι ζήτημα επιλογής από την Κυβέρνηση»

«Νέκρωσε» το Φτερικούδι μετά το κλείσιμο της Μονής - Προσπαθούν να βρουν μοναχούς από το… εξωτερικό

Έφοδοι, παρακολουθήσεις, κατασχέσεις, όπλα και ναρκωτικά – Οι «διαταράξεις» της νύχτας και το οργανωμένο έγκλημα

Ιλάειρα Ζήση: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα σύζυγος του Μαυρίκιου ΜαυρικίουΣτις 5 Ιουνίου η απόφαση για νομιμοποίηση της αίτησης του Εισαγγελέα για παύση του Ελεγκτή

Στις 5 Ιουνίου η απόφαση για νομιμοποίηση της αίτησης του Εισαγγελέα για παύση του Ελεγκτή

Την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στις 9:30 π.μ., θα ανακοινώσει το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την απόφασή του σχετικά με την προδικαστική ένσταση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη στην υπόθεση που έχει καταχωρίσει ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης για απόλυσή του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top