Επιχείρησε παράνομη στροφή ο 23χρονος που παρέσυρε στον θάνατο τον 35χρονο μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό

Επιχείρησε παράνομη στροφή ο 23χρονος που παρέσυρε στον θάνατο τον 35χρονο μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (01/07), στη Λεμεσό, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 35χρονος μοτοσικλετιστής, Malek Tahwef, από τη Συρία.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ο 23χρονος οδηγός που συνελήφθη, φαίνεται να επιχείρησε παράνομη δεξιά στροφή και το θύμα να προσπερνούσε τη δεδομένη στιγμή, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του ο οδηγός του οχήματος και να χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας ο 35χρονος.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα είπε:

Το δυστύχημα συνέβη στις 17:20 το απόγευμα του Σαββάτου (01/07), στην οδό Πάφου, στη Λεμεσό. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 35χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος , με συνοδηγό φίλο του ηλικίας 25 ετών. Από τη σύγκρουση ο άτυχος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε κρίσιμα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματα του, λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ.

Μέλη της τροχαίας έσπευσαν στο σημείο της σύγκρουσης για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο 23χρονος οδηγός συνελήφθη για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE