Γάλλος πυροσβέστης σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να κατασβέσει πυρκαγιά σε οχήματα

Γάλλος πυροσβέστης σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να κατασβέσει πυρκαγιά σε οχήματα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 24χρονος πυροσβέστης στη Γαλλία ενώ επιχειρούσε σε υπόγειο πάρκινγκ ενός προαστίου του Παρισιού.

Την είδηση του θανάτου του νεαρού άνδρα γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν, χωρίς να συνδέει πάντως στο post του την πυρκαγιά με τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες σε πολλές γαλλικές πόλεις, μετά τον θάνατο ενός 17χρονου από σφαίρα αστυνομικού.

 
Οι πυροσβέστες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ταραχών που έχουν ξεσπάσει στη Γαλλία, αφού εδώ και έξι 24ωρα δέχονται συνεχώς κλήσεις για εμπρησμούς και πυρπολημένα οχήματα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας, ο νεαρός πυροσβέστης πέθανε προσπαθώντας να περιορίσει την πυρκαγιά που είχε εξαπλωθεί σε πολλά οχήματα στο υπόγειο πάρκινγκ στο Σαιν-Ντενί, παρά την άμεση βοήθεια που δέχτηκε από συναδέλφους του.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από το υπουργείο Εσωτερικών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE