Μέθυσε, προκάλεσε τροχαίο και παρενόχλησε οδηγούς 38χρονος - Επεισοδιακή η σύλληψη του

Μέθυσε, προκάλεσε τροχαίο και παρενόχλησε οδηγούς 38χρονος - Επεισοδιακή η σύλληψη του

Στην σύλληψη 38χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πρόκληση ανησυχίας σε κατάσταση μέθης και παρενόλχηση διερχόμενων οδηγών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 38χρονος βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Ανδρέου Ιωάννου και παρενοχλούσε διερχόμενους οδηγούς. Νωρίτερα είχε χτυπήσει πάνω σε σιδερένια κατασκευή που τοποθετεί ο Δήμος Πάφου για το κλείσιμο δρόμων.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, προέβη και σε εξύβριση.

Στην σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία Πάφου, μέλη της οποίας συνέλαβαν και έθεσαν υπό κράτηση τον άνδρα.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE