Στο κελί καταζητούμενος για κλοπές και διαρρήξεις - Μαζί του και 39χρονος φερόμενος συνεργός

Στο κελί καταζητούμενος για κλοπές και διαρρήξεις - Μαζί του και 39χρονος φερόμενος συνεργός

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 24χρονο, ύποπτο για κλοπή αυτοκινήτων και άλλες κλοπές και διαρρήξεις. Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε και 39χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου καθώς και αεροβόλου όπλου.

Ο 24χρονος συνελήφθη χθες μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, από μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας, του ΟΠΕ Λεμεσού και του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη. Προηγήθηκε παρακολούθηση και καταδίωξη του 24χρονου, ο οποίος καταζητείτο για τέσσερις διαρρήξεις κατοικιών και κλοπής περιουσίας, δυο υποθέσεις κλοπών αεροβόλου όπλου και αυτοκινήτου, εντός του οποίου υπήρχε χρηματικό ποσό 2,120 ευρώ και μια υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και συγκεκριμένα κινητού τηλεφώνου.

Ο 39χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρία που τον φέρει ως το δεύτερο πρόσωπο που θεάθηκε με 24χρονο στην αυλή κατοικίας από όπου κλάπηκε ένα αεροβόλο όπλο, ενώ φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής του οχήματος, που ήδη έχει εντοπιστεί.

Ο 24χρονος και ο 39χρονος οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 8ήμερη και 4ημερη προσωποκράτηση τους, αντίστοιχα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE