«Άσπρο» πάρτι στη Μύκονο: Όλα τα ναρκωτικά σε μία βίλα - Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

«Άσπρο» πάρτι στη Μύκονο: Όλα τα ναρκωτικά σε μία βίλα - Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη Μύκονο, έπειτα από πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και ηχορύπανση, σε βίλα στη Μύκονο, που λειτουργούσε ως χώρος νυχτερινής διασκέδασης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν δισκία έκσταση, LSD, κοκαΐνη, αλλά και τσιγάρα κάνναβης μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο διοργανωτής του πάρτι και οι τρεις ήταν πελάτες. Σε βάρος των τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, ηχορύπανση από μουσική- διατάραξη κοινής ησυχίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων στη Μύκονο, διαπιστώθηκε ότι στη βίλα γινόταν πάρτι, στο οποίο οι συμμετέχοντες είχαν καταβάλει αντίτιμο για να προσέλθουν. Ακολούθησε έφοδος της αστυνομίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, στη βίλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων
3 τσιγαριλίκια κάνναβης
12 δισκία EXSTACY
19 φιξάκια κοκαΐνης, βάρους 38,7 γραμμαρίων
SHISA βάρους 1,4 γραμμαρίων
6 μικροσυσκευασίες κάνναβης, βάρους 17,1 γραμμαρίων
Δισκίο LSD
9 μικροσυσκευασίες μεθαμφεταμίνης βάρους 13,7 γραμμαρίων
5 φιξάκια 2CB βάρους 3,9 γραμμαρίων
Φορητό σύστημα ενδοεπικοινωνίας

Το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών ήταν διάσπαρτα στη βίλα, ενώ κάποιες από τις ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή των τριών πελατών οι οποίοι συνελήφθησαν.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE