Τομ Κρουζ: Γιόρτασε τα 61α του γενέθλια στο Σίδνεϊ - Τον υποδέχτηκαν με πυροτεχνήματα - Φωτογραφίες

Τομ Κρουζ: Γιόρτασε τα 61α του γενέθλια στο Σίδνεϊ - Τον υποδέχτηκαν με πυροτεχνήματα - Φωτογραφίες

Τα 61 του χρόνια «έκλεισε» ο Τομ Κρουζ, ο οποίος πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του στο Σίδνεϊ.

Ο ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1» και η υποδοχή που του είχαν ετοιμάσει, ήταν διαφορετική από τις άλλες.

Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, ο Κρουζ έφτασε δύο ώρες νωρίτερα από την πρεμιέρα, προκειμένου να αφιερώσει χρόνο στον κόσμο που είχε πάει να τον δει.

Μίλησε μαζί με τους θαυμαστές τους, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και αφίσες και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Μοιράστηκε μετά, διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Ήταν υπέροχο να περάσω τα γενέθλιά μου με τους θαυμαστές μου σήμερα. Ευχαριστώ που ήρθατε στην πρεμιέρα!».

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE