Αναστάσιος Ράμμος: «Μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός»

Αναστάσιος Ράμμος: «Μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός»

Για έναν από τους λόγους που του αρέσει να ζει μόνος αλλά και ένα ακραίο σκηνικό που προκάλεσε ως εργαζόμενος, μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο τραγουδιστής είπε στην εκπομπή «Happy Day»: «Στο σπίτι είμαι γυμνός, κυκλοφορώ ολόγυμνος. Εκτός αν έρθει κάποιος επισκέπτης. Μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός, γι’ αυτό νομίζω ότι μένει και κανείς μόνος του».

Ερωτηθείς σχετικά με μια στιγμή που τον έφερε στα όριά του, ο ίδιος απάντησε: «Δούλευα σε μία εταιρεία με ηλεκτρολογικά και δεν με απέλυαν, ούτε μου έδιναν την αποζημίωση. Και πήγα και έκοψα μία ολοκαίνουρια τηλεόραση μισή τιμή σε κάτι πελάτες που δεν ήθελαν να την πάρουν… και απέλυσαν τον διευθυντή, απέλυσαν κι εμένα».

«Η αδικία μπορεί να με κάνει να κλάψω. Μερικές φορές δεν λέω πράγματα που πρέπει να πω. Αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος, ο θυμός μου, η έκρηξη» πρόσθεσε τέλος, ο Αναστάσιος Ράμμος.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE