Νεοσύλλεκτοι: Έτσι θα γίνει η διαδικασία επιλογή σε Όπλα-Σώματα, Κλάδους και Μονάδες της Εθνικής Φρουράς

Νεοσύλλεκτοι: Έτσι θα γίνει η διαδικασία επιλογή σε Όπλα-Σώματα, Κλάδους και Μονάδες της Εθνικής Φρουράς

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι, στις 7 Ιουλίου 2023, ο Υπουργός Άμυνας κ. Μιχάλης Γιωργάλλας θα παρευρεθεί στη διαδικασία επιλογής των νεοσυλλέκτων της 2023 ΕΣΣΟ σε Όπλα-Σώματα, Κλάδους και Μονάδες της Εθνικής Φρουράς.

Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί μέσω πιστοποιημένου λογισμικού προγράμματος, το οποίο θα αντλήσει στοιχεία που κατέθεσαν ηλεκτρονικά οι νεοσύλλεκτοι στην πλατφόρμα του Υπουργείου Άμυνας.

Η χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού προγράμματος διασφαλίζει κατά απόλυτο τρόπο το αδιάβλητο της διαδικασίας, η οποία δεν επιδέχεται οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση. Η αξιοκρατία στον τρόπο επιλογής των εθνοφρουρών γίνεται με μετρήσιμα κριτήρια τα οποία καθορίζονται από τον πίνακα μοριοδότησης των στρατευσίμων και τη δήλωση προτιμήσεών τους.

Σημειώνεται ότι, με το πέρας της διαδικασίας, τα αποτελέσματα θα τηρηθούν από την Επιτροπή Επιλογικής Διαδικασίας και θα κοινοποιηθούν στους στρατεύσιμους την ημέρα κατάταξής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE