ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστό απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας–Ριζοελιάς Αραδίππου

Κλειστό απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας–Ριζοελιάς Αραδίππου

Κλειστό θα είναι και απόψε Τετάρτη, 05 Ιουλίου, μέχρι και αύριο το πρωί, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Ριζοελιάς, Αραδίππου, λόγω εργασιών για συντήρηση του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και τις 5.30 τα ξημερώματα αύριο Πέμπτη, 06 Ιουλίου, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, μέχρι και την έξοδο της Αραδίππου, προς οδό Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από αεροδρόμιο προς Αραδίππου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, που θα λειτουργεί αμφίδρομα.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχήματος, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο διεξάγονται από τη Δευτέρα, 03 Ιουλίου, μέχρι και την Πέμπτη, 06 Ιουλίου, 2023, από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top