Βία στην οικογένεια: Δεκαεπτά υποθέσεις τον Ιούνιο στην Πάφο

Βία στην οικογένεια: Δεκαεπτά υποθέσεις τον Ιούνιο στην Πάφο

Δεκαεπτά υποθέσεις διερεύνησε το κλιμάκιο για τη βία στην οικογένεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου τον Ιούνιο φέτος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως μέσα από τις 17 υποθέσεις προέκυψαν συλλήψεις 16 προσώπων.

Οι υποθέσεις που καταχωρήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου είναι 14, και εκδόθηκαν διατάγματα ( αποκλεισμού / απομάκρυνσης) κατά 14 προσώπων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως το κλιμάκιο δέχεται και καταγγελίες με αλληλογραφία που προέρχεται από διάφορα τμήματα ή και κυβερνητικές υπηρεσίες. Πρόσθεσε επίσης πως εκκρεμούν 2 εντάλματα σύλληψης.

Είναι, είπε, μεγάλη η σημασία που δίδεται στα πλαίσια συντονισμού της Αστυνομίας, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και με τα νοσοκομεία για περίθαλψη των θυμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE