Βία στην οικογένεια: Δεκαεπτά υποθέσεις τον Ιούνιο στην Πάφο

Βία στην οικογένεια: Δεκαεπτά υποθέσεις τον Ιούνιο στην Πάφο

Δεκαεπτά υποθέσεις διερεύνησε το κλιμάκιο για τη βία στην οικογένεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου τον Ιούνιο φέτος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως μέσα από τις 17 υποθέσεις προέκυψαν συλλήψεις 16 προσώπων.

Οι υποθέσεις που καταχωρήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου είναι 14, και εκδόθηκαν διατάγματα ( αποκλεισμού / απομάκρυνσης) κατά 14 προσώπων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως το κλιμάκιο δέχεται και καταγγελίες με αλληλογραφία που προέρχεται από διάφορα τμήματα ή και κυβερνητικές υπηρεσίες. Πρόσθεσε επίσης πως εκκρεμούν 2 εντάλματα σύλληψης.

Είναι, είπε, μεγάλη η σημασία που δίδεται στα πλαίσια συντονισμού της Αστυνομίας, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και με τα νοσοκομεία για περίθαλψη των θυμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE