Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Μέσου Γερακαρίου – Αλικανά.
Ο 19χρονος οδηγούσε μια «γουρούνα» η οποία, για άγνωστο λόγο, βγήκε από την πορεία της, ανετράπη και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στη «γορούνα» επέβαινε άλλος ένας 19χρονος Βρετανός ο οποίος υπέστη μόνο εκδορές.
Κατά πληροφορίες και οι δύο 19χρονοι φορούσαν κράνη και δεν είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον νεαρό από τη Σκωτία στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών Ζακύνθου, ενώ η σορός του 19χρονου θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξέχασαν να βάλουν… οροφές στις απολαβές και στον αριθμό των Συμβούλων για τον ΠτΔ και τους Υπουργούς – Πόσα μας κόστισαν τα τελευταία τρία χρόνια
Υγραέριο Κίνησης: «Έπεσε» το ενδιαφέρον από τους οδηγούς παρά τις αυξήσεις στη βενζίνη - Σχεδιασμοί για φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στα πρατήρια
Έριξαν μολότοφ έξω από πιτσαρία στη Λεμεσό - Άρχισαν οι έρευνες των Αρχών
Ανοίγει την πόρτα για απεσταλμένο ο Γκουτέρες
Στη ΜΕΘ δύο 23χρονοι μετά από σοβαρό τροχαίο - Ανατράπηκε το buggy που οδηγούσαν