Οδηγοί ταξί πιάστηκαν στα χέρια έξω από αεροδρόμιο - Φόρεσαν χειροπέδες έξι πρόσωπα

Οδηγοί ταξί πιάστηκαν στα χέρια έξω από αεροδρόμιο - Φόρεσαν χειροπέδες έξι πρόσωπα

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής και ανησυχίας στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 6.7.23 και ώρα 14:45 έξω από τα κτίρια του τμήματος αφίξεων του αεροδρομίου Πάφου, ομάδες οδηγών ταξί συνεπλάκησαν σε καυγά.

Στην μια ομάδα ήταν τρία πρόσωπα ηλικίας 48, 52, και 22 ετών και στην δεύτερη ομάδα άλλα τρία άτομα ηλικίας 21,39 και 50 ετών.

Αιτία του καυγά φέρεται, είπε ο κ. Νικολάου, να ήταν ο τρόπος εργασίας τους και οι χώροι στάθμευσης των οχημάτων τους.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και των έξι οι οποίοι οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών. Εκεί αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.