Μαρία Μενούνος: «Ο καρκίνος στο πάγκρεας διπλασιάστηκε μέσα σε δυο μήνες» – Κατηγορεί τους γιατρούς για αδιαφορία

Μαρία Μενούνος: «Ο καρκίνος στο πάγκρεας διπλασιάστηκε μέσα σε δυο μήνες» – Κατηγορεί τους γιατρούς για αδιαφορία

Στην περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο αλλά και τον όγκο στο πάγκρεας που είχε και διπλασιάστηκε λόγω αδιαφορίας των γιατρών αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Μαρία Μενούνος.

Η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, τον Ιανουάριο και όπως εξήγησε στο podcast «Νot Skinny But Not Fat», ο όγκος μεγάλωσε αισθητά από την πρώτη εξέταση που είχε κάνει τον Νοέμβριο.

«Όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπαν “μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε την εξέταση του Νοεμβρίου; Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί”», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν όντως εκεί. Σε εκείνο το σημείο ήταν μόλις δύο εκατοστά, ενώ αργότερα ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά. Είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος σε δύο μήνες», συμπλήρωσε η Μαρία Μενούνος.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ακόμα δεν έχει καταλάβει πώς κάτι τέτοιο ξέφυγε από τους γιατρούς. «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι διαφορετικές εξετάσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις διάφορα πράγματα καλύτερα. Για αυτό, μια μαγνητική μπορεί όντως να δείξει κάτι, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι αξονικές είναι καλύτερες. Άλλοι λένε ότι είναι ο υπέρηχος. Είναι όμως, μια πολύ περίπλοκη διαδικασία», εξήγησε η Μαρία Μενούνος.

«Έτσι, ο ακτινολόγος ξανακοίταξε τις παλιές εξετάσεις και μου είπε ότι ήταν όντως εκεί. Ενώ όταν είχα πάει για αξονική τομογραφία, μου είπαν “είσαι καλά”», ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαρία Μενούνος.

Κάθε φορά που έλεγε στον γιατρό της ότι είχε μεγάλους πόνους, εκείνος την καθησύχαζε, λέγοντάς της πως δεν τρέχει τίποτα. «Του έλεγα πόσο πολύ πονούσα κι εκείνος μου απαντούσε ότι έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις», αποκάλυψε κλείνοντας.

Πηγή: tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE