Κλεμμένα τα δυο αυτοκινητα που τυλιχθηκαν στις φλόγες στην Πάφο

Κλεμμένα τα δυο αυτοκινητα που τυλιχθηκαν στις φλόγες στην Πάφο

Δυο οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες  τα ξημερώματα της Παρασκευής τα οποία είχαν καταγγελθεί ως κλοπιμαία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 04:00 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Πάφου για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή Βαθύ του χωριού Αχέλειας.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και διαπιστώθηκε ότι καίγονταν αυτοκίνητο το οποίο ακολούθως κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία. Όπως διαπιστώθηκε το όχημα ήταν ιδιοκτησίας 75χρονου το οποίο είχε κλαπεί και η κλοπή του καταγγέλθηκε την προηγούμενη το μεσημέρι από την περιοχή Γεροσκήπου.

Σε δεύτερη περίπτωση λίγο πριν στις 02:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε αγροτική περιοχή της οδού Ερατώς στην Γεροσκήπου δόθηκε πληροφορία για πυρκαγιά. Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στο μέρος και διαπιστώθηκε ότι καίγονταν όχημα ιδιοκτησίας 46χρονου ο οποίος είχε καταγγείλλει την κλοπή του το μεσημέρι της 4ης Ιουλίου του 2023  από την περιοχή Γεροσκήπου. 

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως τα οχήματα αυτά δεν φέρεται να είχαν εμπλοκή σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE