Στην εντατική ο Φαν ντερ Σαρ με εγκεφαλική αιμορραγία

Στην εντατική ο Φαν ντερ Σαρ με εγκεφαλική αιμορραγία

Στην εντατική νοσηλεύεται από την Παρασκευή (7/7) ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ με εγκεφαλική αιμορραγία, με τον Άγιαξ να αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ υπέστη την Παρασκευή (7/7) εγκεφαλική αιμορραγία, με τον Άγιαξ να ανακοινώνει πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας νοσηλεύεται στην εντατική. Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE