ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονική έκρηξη στο Μαρί: Συγκινούν οι αναρτήσεις των συγγενών των θυμάτων – «12 χρόνια από εκείνη την μαύρη καταραμένη μέρα»

Φονική έκρηξη στο Μαρί: Συγκινούν οι αναρτήσεις των συγγενών των θυμάτων – «12 χρόνια από εκείνη την μαύρη καταραμένη μέρα»

Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (11/7) από την φονική έκρηξη στο Μαρί που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 13 ατόμων, τον τραυματισμό δεκάδων άλλων και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στον Ηλεκτροπαραγωγικό Σταθμό Βασιλικού.

Ο πόνος ανείπωτος για τους συγγενείς των θυμάτων με τις αναρτήσεις τους να συγκινούν, τιμώντας τις μνήμες των αδικοχαμένων θυμάτων.

Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις της η σύζυγος του Μιχάλη αποτυπώνει τον πόνο της αναφέροντας μεταξύ άλλων «12 χρόνια από εκείνη την μαύρη καταραμένη μέρα» και «παντού πλανιέται μια ανατριχίλα, οι κτύποι της καρδιάς κτυπάνε πιο γρήγορα, τα μάτια βουρκώνουν».

Ταυτόχρονα, «πυρά» εξαπέλυσε και κατά του τότε Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, λέγοντας ότι, «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ που δεν είπες ένα συγγνώμη στις οικογένειες όταν εν ώρα καθήκοντος ανατίναξες 13 αθώους ανθρώπους».

Δείτε τις αναρτήσεις της Μαρίας Ηρακλέους:

Επίσης, την πίκρα της αποτυπώνει μέσω ανάρτησής της και η χήρα του ήρωα αρχικελευστή, Κλεάνθη Κλεάνθους, αναφέροντας ότι, «μας έφυγες τόσο νωρίς, άδικα, πληρώνοντας με τη ζωή σου την ανικανότητα των ανεύθυνων υπευθύνων. Ένα κοφτερό γυαλί στην καρδιά μας το φευγιό σου…..οι μνήμες ανεξίτηλες..όλα σε θυμίζουν».

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτησή της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top