Στο νοσοκομείο με κάταγμα στα πόδια ο 33χρονος που έπεσε σε γκρεμό στον Ακάμα

Στο νοσοκομείο με κάταγμα στα πόδια ο 33χρονος που έπεσε σε γκρεμό στον Ακάμα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο τουρίστας που κατέπεσε με την τετράτροχη μοτοσικλέτα του σε γκρεμό στην περιοχή Κακοσκάλι στον Ακάμα, το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουλίου.

Ο 33χρονος νοσηλεύεται με κάταγμα στα πόδια, ενώ να υπενθυμίσουμε πως η Αστυνομία έστησε επιχείρηση διάσωσης του προκειμένου να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο Πάφου.

Πρόκειται για 33χρονο επισκέπτη ο οποίος ενώ οδηγούσε την τετράτροχη μοτοσικλέτα του στην περιοχή Κακοσκάλι του Ακάμα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων περίπου.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE