Το 5ο φετινό... χωρίς Βινίσιους και Βάντερ

Το 5ο φετινό... χωρίς Βινίσιους και Βάντερ

Το πέμπτο του φετινό Ευρωπαϊκό αγώνα θα δώσει σήμερα αργά το απόγευμα το ΑΠΟΕΛ στο Καζακστάν.

Μετά τις προκρίσεις επί της Βαρντάρ Σκοπίων και της Μίτζιλαντ Δανίας, αντιμετωπίζει την Πρωταθλήτρια Καζακστάν Αστάνα, στο τελευταίο του εμπόδιο πριν τους ομίλους του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην «Αστάνα Αρένα» στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ούγγρος Viktor Kassai (διεθνής από το 2003) και βοηθοί διαιτητές θα είναι οι συμπατριώτες του György Ring (διεθνής από το 2008) και Vencel Toth (διεθνής από το 2008).

Πρόσθετοι διαιτητές επίσης ο Ούγγροι Tamás Bognar (διεθνής από το 2009) και Adam Farkas (διεθνής από τον περασμένο Δεκέμβριο) και τέταρτος διαιτητής Istvan (Norbert) Albert.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE