Σουπερ γιαγια έκανε μπάντζι τζάμπινγκ από γέφυρα 190 μέτρων

Σουπερ γιαγια έκανε μπάντζι τζάμπινγκ από γέφυρα 190 μέτρων

Μια τολμηρή Βουλγάρα, ηλικίας 80 ετών, έκανε τη Δευτέρα μπάντζι-τζάμπινγκ από μία από τις υψηλότερες γέφυρες της Ευρώπης, ύψους 190 μέτρων, η οποία βρίσκεται στην Αυστρία.

Η Πένκα Μπαλέβα, συνταξιούχος μαία, από τη Βάρνα είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο: πρέπει να πάω εκεί και να το κάνω, είτε ζήσω είτε πεθάνω.

Φοβόμουν αρκετά Φοβόμουν αρκετά, όμως κράτησα την ψυχραιμία μου και το έκανα δήλωσε χαρούμενη τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η 80χρονη μάλιστα επέλεξε την εορτή του Δεκαπενταύγουστου, που τιμάται η κοίμηση της Θεοτόκου, προκειμένου να προβεί στο τολμηρό της εγχείρημα, με την ελπίδα ότι θα της φέρει τύχη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE