45χρονος νοσηλευτής ασελγούσε σε βάρος γερόντισσας

45χρονος νοσηλευτής ασελγούσε σε βάρος γερόντισσας

Τον έπιασε στα πράσα συγγενής του θύματος

Αίσθηση προκαλεί η είδηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας με 45χρόνο άντρα ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Μεσολόγγι, αφού κατηγορείτε για ασέλγεια σε βάρος ηλικιωμένης. Ο φερόμενος ως δράστης, με γνώσεις νοσηλευτή, φρόντιζε την ηλικιωμένη στο διαμέρισμα όπου διαμένει.

Συγγενής του θύματος που κατοικεί στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας φαίνεται να άκουσε οχλαγωγία με αποτέλεσμα να μπει στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης. Αυτό που αντίκρισε ήταν τον 45χρονο να ασελγεί σε βάρος της υπερήλικης.

Ο δράστης παρότι διέφυγε από την σκηνή συνελήφθει αργότερα από την Αστυνομία. Ο ίδιος πάντως σε κατάθεση που διενεργήθηκε προς το πρόσωπο του ισχυρίστηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που προέβη σε τέτοιου είδους πράξεις. Τον λόγο τώρα φαίνεται να έχει η ελληνική δικαιοσύνη αφού σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρους του για κατάχρηση σε ασέλγεια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE