Εντοπίστηκε νεκρός άντρας μετά από πυρκαγιά στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες
Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (7/6) στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα σε οικία στη Λεμεσό.
Στη συνέχεια, οι μετανάστες παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από Αστυνομική Άκατο στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου, ενώ τα ξημερώματα σήμερα, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στο Πουρνάρα.
Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 21 ετών (οδηγός της βάρκας), ο οποίος και συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Αναμένεται να οδηγηθεί αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν από τα ραντάρ της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας δυο βάρκες στις οποίες επέβαιναν συνολικά 33 παράτυποι μετανάστες.
Εκτός από τον 21χρονο, συνελήφθησαν ένας 47χρονος και ένας 35χρονος που επίσης οδηγούνται σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.
Από τις 9 Μαΐου έφτασαν στην Κύπρο συνολικά 19 βάρκες στις οποίες επέβαιναν 452 άτομα.
Ξανά στις ράγες το Κυπριακό, εν αναμονή σινιάλου από Γκουτέρες
Έφτασε στο αεροδρόμιο φορτωμένος με 32 κιλά κάνναβης - Συνελήφθη 32χρονος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις