Τσακώθηκε με τον συμβίο της και πήδηξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου – Στο νοσοκομείο 30χρονη  

Τσακώθηκε με τον συμβίο της και πήδηξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου – Στο νοσοκομείο 30χρονη   

Τουρίστρια τραυματίστηκε στην επαρχία Πάφου, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου της στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε μαζί με τον συμβίο της και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 30χρονη τουρίστρια έπεσε, από ύψος οκτώ μέτρων.

Στη συνέχεια, στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 30χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η 30χρονη εξετάστηκε και διαπιστώθηκε πως έφερε εκδορές και μώλωπες ενώ κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Φαίνεται να προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση λόγω ζηλοτυπίας και η 30χρονη, όπως η ίδια ισχυρίστηκε πήγε στο μπαλκόνι και χωρίς να γνωρίζει το ύψος έπεσε από εκεί.

Σήμερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναχώρησε από μόνη της από το νοσοκομείο, ενώ τα αίτια της πτώσης συνεχίζουν να διερευνώνται.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE