Χαμός σε πτήση προς Ηράκλειο - Αγγλίδες μεθυσμένες φώναζαν και τσακώνονταν - Συνελήφθησαν μόλις προσγειώθηκαν

Χαμός σε πτήση προς Ηράκλειο - Αγγλίδες μεθυσμένες φώναζαν και τσακώνονταν - Συνελήφθησαν μόλις προσγειώθηκαν

Αναστάτωση προκάλεσαν μέσα σε αεροπλάνο δύο νεαρές, σε πτήση από την Αγγλία προς το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, δύο Αγγλίδες σε αεροπλάνο που πετούσε προς τον Ηράκλειο, μεθυσμένες άρχισαν να φωνάζουν και να τσακώνονται.

Η πτήση ήταν μαρτυρική για τους υπόλοιπους επιβάτες αλλά και το πλήρωμα που προσπαθούσε να τις ηρεμήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες έρχονταν για διακοπές στην Κρήτη, συνελήφθησαν μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.