ΔΙΕΘΝΗ

Καμπότζη: Δραματικό βίντεο με μαμά που σώζει το μωρό της λίγα δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει το ταβάνι του σπιτιού

Καμπότζη: Δραματικό βίντεο με μαμά που σώζει το μωρό της λίγα δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει το ταβάνι του σπιτιού

Ενα βίντεο καταγράφει τις δραματικές στιγμές που μια μητέρα στην Καμπότζη σώζει το παιδί της λίγα δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει το ταβάνι του σπιτιού της. Το περιστατικό συνέβη στην πρωτεύουσα Πνομ Πενχ στις 3 Ιουλίου, αφού η Pip Srey – ο οποίος διατηρεί κατάστημα στο ίδιο κτίριο – τελείωσε τη δουλειά της για την ημέρα, σύμφωνα με το Viral Press.

Το βίντεο ξεκινά με τη Srey να κρατάει ένα μωρό και να στέκεται δίπλα σε τρία μικρά παιδιά σε ένα δωμάτιο.

Ακούγεται ένας ήχος και η Srey και δύο από τα παιδιά αρχίζουν να τρέχουν ουρλιάζοντας. Η Srey, η οποία κρατάει ακόμα το μωρό, στη συνέχεια τρέχει πίσω και τραβάει ένα παιδί που είχε μείνει πίσω σε ένα καροτσάκι για μωρά σε ασφαλές μέρος.

Το ταβάνι που βρισκόταν πάνω από εκείνη και τα παιδιά έπεσε τότε στο έδαφος.

«Θα είχε πεθάνει αν η οροφή έπεφτε πάνω του. Ήταν απλά το ένστικτό μου να τρέξω μακριά όταν είδα την οροφή να πέφτει», δήλωσε η Srey σύμφωνα με το Viral Press. «Κάτι με έκανε να κοιτάξω πίσω και τον είδα εκεί, οπότε έτρεξα και τον άρπαξα».

Το πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι οι οικοδόμοι που αργότερα επισκεύασαν το κτίριο απέδωσαν την ευθύνη για την κατάρρευση της οροφής στην κακή κατασκευή και στις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις που αποδυνάμωσαν τη δομή.

 

«Δεν υπήρχε στεγανοποίηση στα αρχικά σχέδια του σπιτιού. Όλες οι βροχές έκαναν το ταβάνι πιο αδύναμο. Αυτό οφείλεται στην κακή κατασκευή», δήλωσε ένας από τους οικοδόμους στο Viral Press. «Οι άνθρωποι θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό όταν αγοράζουν σπίτια, καθώς μια μέρα μπορεί να καταρρεύσουν, όπως ακριβώς συνέβη εδώ», πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top