Άβαφη η Μενεγάκη έφαγε με το Ματέο σε ταβέρνα στη Σκόπελο

Άβαφη η Μενεγάκη έφαγε με το Ματέο σε ταβέρνα στη Σκόπελο

Ελένη Μενεγάκη με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, άφησαν για λίγο την Άνδρο και οι δυο τους επισκέφτηκαν την Σκόπελο!

Τον 15 αύγουστο, η παρουσιάστρια του Alpha με τον σύντροφό της βρέθηκαν στο νησί και το skopelosonline τους τσάκωσε να τρώνε σε ταβερνάκι στη Γλώσσα Σκοπέλου και συγκεκριμένα στη ταβέρνα "Το στέκι του Μάστορα".

Το ζευγάρι ντυμένο casual γευμάτισε μιλώντας και γελώντας όλο το βράδυ!



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE