«Bridge-broke-broken» αναφέρει λιτά η ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της ουκρανικής κυβέρνησης, την ώρα που ο σύμβουλος του Ζελένσκι, Μιχάηλο Ποντόλιακ χαρακτήρισε τη γέφυρα της Κριμαίας «μια παράνομη κατασκευή».
Νωρίτερα, πηγή των ειδικών ουκρανικών υπηρεσιών (SBU) παραδέχτηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως η επίθεση οργανώθηκε από το Κίεβο.
Σύμφωνα με την πηγή, η επίθεση έγινε από ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες και ναυτικές δυνάμεις, με τη συνδρομή «ναυτικών drones».
«Η σημερινή επίθεση κατά της γέφυρας της Κριμαίας είναι ειδική επιχείρηση της SBU και του Πολεμικού Ναυτικού», δήλωσε η πηγή στο AFP διευκρινίζοντας ότι «η γέφυρα δέχθηκε επίθεση με την συνδρομή ναυτικών drones».
ΠΗΓΗ: Protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θερμοπληξία: Ποιά τα συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχούν - Ποιους απειλεί ο καύσωνας περισσότερο
«Καίει» την Κυβέρνηση ο ΔΗΣΥ: «Λανθασμένη η πρόωρη διακοπή του σχεδίου επιδότησης ηλεκτρικού ρεύματος»
Θλίψη στο Κίνημα Οικολόγων: «Ήταν ένας γνήσιος Οικολόγος με ανιδιοτελή προσφορά»
Πόσα κοστίζουν στο κράτος οι 30 Σύμβουλοι της Κυβέρνησης και της Προέδρου της Βουλής – Ποιοι Υπουργοί δεν προσέλαβαν ούτε ένα
Κυπριακή πρωτιά στις πωλήσεις κατοικιών το 2022 - Η μεγαλύτερη αύξηση που καταγράφηκε από το 2016