Πυρκαγιά Λεμεσός: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο - Συνεχίζουν τις προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση

Πυρκαγιά Λεμεσός: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο - Συνεχίζουν τις προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 15.10 σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Αγίου Γεωργίου και Λόφου της επαρχίας Λεμεσού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς επίσης και 5 πτητικά μέσα, αναφέρει σε ανακοίνωση το Τμήμα Δασών.

Οι επιχειρήσεις κατάσβεσης συνεχίζονται με επίγειες δυνάμεις οι οποίες θα εργάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.