Πυρκαγιά Λεμεσός: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο - Συνεχίζουν τις προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση

Πυρκαγιά Λεμεσός: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο - Συνεχίζουν τις προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 15.10 σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Αγίου Γεωργίου και Λόφου της επαρχίας Λεμεσού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς επίσης και 5 πτητικά μέσα, αναφέρει σε ανακοίνωση το Τμήμα Δασών.

Οι επιχειρήσεις κατάσβεσης συνεχίζονται με επίγειες δυνάμεις οι οποίες θα εργάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE