Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας να επιπλέει στη θάλασσα

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας να επιπλέει στη θάλασσα

Αναίσθητος εντοπίστηκε να επιπλέει άνδρας αγνώστων στοιχείων σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας εντοπίστηκε από ψαράδες 150 μέτρα από την ακτή και ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην περιοχή του Εναερίου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ ειδοποιήθηκε και ιατροδικαστής.

Τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για επιτόπιες εξετάσεις.

Τέρμα στην ασυδοσία με Τ/κ περιουσίες, σφίγγει τα λουριά ο Ιωάννου

Σχέδιο «ΚτίΖω»: Άρχισε η εκκένωση και η παράδοση κλειδιών διαμερισμάτων επικίνδυνων πολυκατοικιών – Πότε αναμένεται να κατεδαφιστούν

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE