Κίνηση ανθρωπιάς από μέλη της Αστυνομίας - Συγκέντρωσαν χιλιάδες ευρώ για τη μικρή Βασούλα

Κίνηση ανθρωπιάς από μέλη της Αστυνομίας - Συγκέντρωσαν χιλιάδες ευρώ για τη μικρή Βασούλα

Συγκινητική ανταπόκριση των μελών της Αστυνομίας Κύπρου, στο κάλεσμα για βοήθεια της μικρής Βασούλας Εφραιμίας Λοϊζου, από την Πάφο, που νοσηλεύεται στο Ισραήλ για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Μετά από έρανο που πραγματοποιήθηκε εντός της Αστυνομίας, συγκεντρώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, χρηματικό ποσό ύψους 15.515 ευρώ, το οποίο κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό που ανοίχτηκε από την οικογένεια για τον σκοπό αυτό.

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE