Συνελήφθη 27χρονος σχετικά με την άφιξη μεταναστών στην επαρχία Αμμοχώστου

Συνελήφθη 27χρονος σχετικά με την άφιξη μεταναστών στην επαρχία Αμμοχώστου

​Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά την άφιξη 19 μεταναστών, στη θαλάσσια περιοχή Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση ο Κλάδος Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρει πως «​οι μετανάστες, επέβαιναν σε βάρκα, η οποίαεντοπίστηκε, γύρω στις 4μ.μ. χθες, 12 ναυτικά μίλια, νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο. Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ανέκοψε τη βάρκα και αφού παρέλαβε τους μετανάστες, τους μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου».

Σημειώνεται πως «μεταξύ των 19 μεταναστών, ήταν 13 άνδρες, τρεις γυναίκες και τρεις ανήλικοι, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε απέπλευσαν το βράδυ της 15ης Ιουλίου, από περιοχή της Συρίας. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι πλοηγός της βάρκας ήταν 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση».

Ακολούθως, «οι υπόλοιποι 18 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στο Πουρνάρα».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα στην Αττική - Συνεχής ενημέρωση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE