Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Εγκλωβίστηκαν οι επιβαίνοντες – Ασθενοφόρο στο σημείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Εγκλωβίστηκαν οι επιβαίνοντες – Ασθενοφόρο στο σημείο

Σοβαρό φαίνεται να είναι το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, πριν την έξοδο Κοφίνου, αφού σύμφωνα με νέες πληροφορίες έχουν εγκλωβιστεί δύο πρόσωπα εντός του οχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο, καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, ενώ αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες απεγκλωβισμού των προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα πρόσωπα έχουν τραυματιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας έκλεισε για την τροχαία κίνηση και η Αστυνομίακ καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE