«Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 29χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στη Λεμεσό – Αυτή είναι η αιτία θανάτου

«Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 29χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στη Λεμεσό – Αυτή είναι η αιτία θανάτου

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 29χρονου Ινδού που εντοπίστηκε να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή του εναέριου την Τρίτη (18/7).

Όπως κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή η οποία διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, ενώ ο θάνατος του 29χρονου οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος.

Υπενθυμίζεται, ότι γύρω στις 7:00 το πρωί της Τρίτης (18/7) δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στον θαλάσσιο χώρο του Εναερίου εντοπίστηκε να επιπλέει 150 μέτρα από την ακτή, πίσω από τους κυματοθραύστες ο 29χρονος, φορώντας μάλιστα τα ρούχα και τα παπούτσια του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Καθοριστική για πολυμερής διάσκεψη η συνάντηση Γκουτέρες - Ολγκίν

Κυπριακό: Καθοριστική για πολυμερής διάσκεψη η συνάντηση Γκουτέρες - Ολγκίν

Καθοριστική για τη σύγκληση της νέας πολυμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό, θεωρείται η επικείμενη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών με την Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE