Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στις Πλάτρες - Πρόλαβαν τα χειρότερα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στις Πλάτρες - Πρόλαβαν τα χειρότερα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε σε λιγότερο από μία ώρα πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στην κοινότητα Πλατρών τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:30 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 06:15, αφού έκαψε 1 δεκάριο καλυμμένο με πεύκα, δρύες και χαμηλή βλάστηση.

Αναφέρεται ότι στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 9 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ/*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE