Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στις Πλάτρες - Πρόλαβαν τα χειρότερα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στις Πλάτρες - Πρόλαβαν τα χειρότερα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε σε λιγότερο από μία ώρα πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στην κοινότητα Πλατρών τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:30 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 06:15, αφού έκαψε 1 δεκάριο καλυμμένο με πεύκα, δρύες και χαμηλή βλάστηση.

Αναφέρεται ότι στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 9 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ/*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE