Στις φλόγες αίθουσα διδασκαλίας στο Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου - Διερευνώνται τα αίτια

Στις φλόγες αίθουσα διδασκαλίας στο Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου - Διερευνώνται τα αίτια

Σε κινητοποίηση τέθηκαν χθες βράδυ οι Αρχές για πυρκαγιά που ξέσπασε σε αίθουσα διδασκαλίας του Γυμνασίου Αγίου Δομετίου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 21:40, ενώ μετά από λίγη ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόρθωσε να κατασβέσει τη φωτιά.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου προέβησαν σε εξετάσεις

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE