«Ψήνεται» η Κύπρος με νέα πορτοκαλί προειδοποίηση - Χτυπάει… κόκκινο ο υδράργυρος

«Ψήνεται» η Κύπρος με νέα πορτοκαλί προειδοποίηση - Χτυπάει… κόκκινο ο υδράργυρος

Πορτοκαλί προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για πολύ ψηλές θερμοκρασίες. Η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από τις 12 το μεσημέρι αύριο (23/7), μέχρι τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 44 βαθμούς κελσίου σε περιοχές του εσωτερικού και γύρω στους 33 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά.

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE