ΔΙΕΘΝΗ

Άνδρας απήγαγε ανήλικη κοπέλα από το Τέξας - Το σημείωμα που την «έσωσε»

Άνδρας απήγαγε ανήλικη κοπέλα από το Τέξας - Το σημείωμα που την «έσωσε»

Μία 13χρονη κοπέλα που απήχθη στο Τέξας διασώθηκε στη νότια Καλιφόρνια, όταν περαστικοί την είδαν μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο να κρατάει μία πινακίδα που έγραφε «Βοηθήστε με».

Σύμφωνα με τον Guardian, η διάσωση έγινε στις 9 Ιουλίου στο Λονγκ Μπιτς, νότια του Λος Άντζελες, όταν οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση και βρήκαν το «εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένο και ταλαιπωρημένο κορίτσι», ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο Τύπου την Πέμπτη.

Τι ανέφερε η αστυνομία

«Μέσα από την έρευνά τους, οι αστυνομικοί έμαθαν ότι οι καλοί Σαμαρείτες βρίσκονταν σε ένα πάρκινγκ όταν είδαν το θύμα σε ένα σταθμευμένο όχημα να κρατάει ένα χαρτί που έγραφε «βοηθήστε με». Αναγνώρισαν το σημείωμα και κάλεσαν αμέσως το 9-1-1″, ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα βρισκόταν κοντά σε στάση λεωφορείου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας στις 6 Ιουλίου, όταν ο ύποπτος την πλησίασε με όχημα, την σημάδεψε με όπλο και απαίτησε να μπει μέσα.

Οι ντετέκτιβ διαπίστωσαν ότι η κοπέλα υπέστη σεξουαλική επίθεση ενώ μεταφερόταν στην Καλιφόρνια και βρήκαν στο όχημα ένα αντίγραφο πυροβόλου όπλου, αναφέρει το δελτίο τύπου. Το κορίτσι τέθηκε υπό την επιμέλεια του τμήματος παιδικών και οικογενειακών υπηρεσιών της κομητείας του Λος Άντζελες. Το FBI ανέλαβε στη συνέχεια την ευθύνη της έρευνας.

Ποιος την απήγαγε

Ο Στίβεν Ρόμπερτ Σάμπλαν, 61 ετών, από το Κλέμπερν του Τέξας, συνελήφθη και την Πέμπτη παραπέμφθηκε σε δίκη από ομοσπονδιακό δικαστήριο με την κατηγορία της απαγωγής και της μεταφοράς ανηλίκου με σκοπό την εγκληματική σεξουαλική δραστηριότητα, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sablan κρατείται στο ομοσπονδιακό μητροπολιτικό κέντρο κράτησης στο κέντρο του Λος Άντζελες. Ακόμη βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση του.

Το σημείωμα που την «έσωσε»:

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top