Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα: Κινδύνευσαν σπίτια λόγω πυρκαγιάς στον Πρωταρά

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα: Κινδύνευσαν σπίτια λόγω πυρκαγιάς στον Πρωταρά

«Η πυρκαγιά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στον Πρωταρά είναι διαχειρίσιμη» σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας Ανδρεα Κεττή.

Ο κ. Κεττής αναφέρει πως «η πυρκαγιά κατέκαυσε τέσσερα δεκάρια ξηρά χόρτα και συστάδες από ακακίες».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάζονται τρία πυροσβεστικά οχήματα από Αμμόχωστο μια φορητή μονάδα πυρόσβεσης από Τμήμα Δασών και ενας εκσκαφέας από Δήμο Παραλιμνίου.

Κινδύνευσαν και προστατεύθηκαν ιδιωτικές, εξοχικές κατοικίες κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται για τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Εξάλλου, το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου, 2023 και ώρα 17:25 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον Πρωταρά, στην περιοχή Προφήτη Ηλία.

Στην περιοχή επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών, καθώς επίσης και ένα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE