Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα: Κινδύνευσαν σπίτια λόγω πυρκαγιάς στον Πρωταρά

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα: Κινδύνευσαν σπίτια λόγω πυρκαγιάς στον Πρωταρά

«Η πυρκαγιά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στον Πρωταρά είναι διαχειρίσιμη» σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας Ανδρεα Κεττή.

Ο κ. Κεττής αναφέρει πως «η πυρκαγιά κατέκαυσε τέσσερα δεκάρια ξηρά χόρτα και συστάδες από ακακίες».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάζονται τρία πυροσβεστικά οχήματα από Αμμόχωστο μια φορητή μονάδα πυρόσβεσης από Τμήμα Δασών και ενας εκσκαφέας από Δήμο Παραλιμνίου.

Κινδύνευσαν και προστατεύθηκαν ιδιωτικές, εξοχικές κατοικίες κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται για τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Εξάλλου, το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου, 2023 και ώρα 17:25 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον Πρωταρά, στην περιοχή Προφήτη Ηλία.

Στην περιοχή επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών, καθώς επίσης και ένα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.